13 Aralık 2008 Cumartesi

Şimdilik konusuz...

Düşünün ki, masaya oturmuşum...İlla bloğuma bir yazı döşeneceğim...konu olmasa da deklanşörüme takılan sevdiğim bir resmi üç denemeden sonra yerleştiriyorum...Oh oh yanında bir yığın yer var...Harika,harika da eee...Allah bile kabul etmez...Her zaman gevezelik etmeye bayılan beynim...bir vites düşürsem meditasyon halini deneyimleyecek...(uğraşıp beceremediğim olay) Konu,konular...sanat, hayat, deneyimler...boğazıma kadar dolu, da kıvılcım yok...İçimden bir ses 'Gülhan, kaleminle neleri delip geçmedin ki...bu senin dansın' diyor...ama öbürkü ses 'madem yüzme bilmiyordun neden çıktın kavağa' diyor...Sensin kavak derken bakıyorum bayağı satır olmuş...Sanki TV ye kelime başına senaryo satıyorum...Yazı; bloğumda nasıl duracak gibi estetik kaygılı sanatçı duruşumdan kıl aldırmayarak (burada mokuna bakarken marifetinden gurur duyan bebe duruşu söz konusu) parmaklarım S yi buluyor...Kazara yazıma takılıp bu satırlara kadar gelen 'masum' kardeşlerim şu S den sıkı bir küfür imal ederek geri iade ederlerse...tamam kabul...Ama yine de KAYDI YAYINLA tuşuna basınca yazı sayfamda nasıl duracak...AHH...ayakkabı fırlatmanın yeri burası değil arkadaşlar...hepimiz medeni insanlarız...cık..cık...cık

5 yorum:

  1. Senin konuşman için neyin gerekli olduğunu biliyorum. Eğer ortam çok müsaitse, kimseler tutamaz alır başını gidersin, ama değilse ve ben yanındaysaaam benim hararetle bir konuda konuşmaya başlamam yeterlidir. Çok çabuk bir şekilde 3-5 cümle edebilrsem ne ala bir daha bana sıra gelmesi için silah falan gerekebilir... Eee tabi burda yalnızsın, konu başlıkçın yanında olamıyor o nedenle böyle oluyor. Tez zamanda sana bir liste hazırlıyayım da RAHAT RAHAT KONUŞ...:))

    YanıtlaSil
  2. bir bu eksikti ..başımıza taş yağacak yakında. şimdi ne yazsak beğenmez bu adam.inadına yazacam işte. nasılsa okuyunca hıncını çıkartır benden.şimdi yazmasakta kızar, yazsakta kızar. ne biçim bir durumdur bu. anlayan beri gelsin.

    YanıtlaSil
  3. Hoşgeldiniz ;) Biz de bilmezdik,öğrendik...Görüşmek üzere :)

    YanıtlaSil
  4. Bu yazımdan iki gün sonra Irak'lı gazeteci Bush'un kafasına ayakkabılarını fırlattı...ATIŞ MÜKEMMELDİ,BUSH'UN REFLEKSİDE...Demek ki Bush'da bayağı zamandır saçmalıyormuş...hakketmişti de ah o refleksi olmasaydı=)))

    YanıtlaSil
  5. güzel durmuş :)
    Merhaba...

    YanıtlaSil